#2 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Deelname Master kart series 2012 » 09-02-2012 16:39:57

Goed nog 2 weken voor die eerste wedstrijd. Zijn nogal wat wijzigingen in het veld. Het zou leuk zijn voor de lezers en geinteresseerden in de Master kart series wie er in 2012 mee gaan doen aan deze klasse.

Voor zover ik weet tot de dag vandaag is het volgende door de wandelgangen geroepen.

+ IKM Veersedam
+ Van Grinsven Scooters
+ Primera racing ( website is finito dus denk dan onder een andere naam )
+ jikko - i2a2
+ RMK Racing
+ RREM Racing
+ FF Racing
+ De uithof
+/-  A15 kartteam of onder een andere naam ( mits vervoer geregeld is heb ik horen zeggen )
+/-  Qtox Antwerpen ( uhm Rotterdammers en afspraken gaan niet samen, die komen uit het niets opdagen )
+/-  Quirius ( Brabanders zijn niet snel met reageren )

Verder heb ik nog wat verhalen over nieuwe teams ontvangen maar geen heeft aangegeven echt toe te treden. Denk dat Casper wel een stuk meer weet inmiddels??? VRAAGTEKEN

#3 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Test banden MKS seizoen 2012 » 02-02-2012 12:14:45

Laat ik duidelijk zijn ik ben het eens dat dit niet de manier is om te vragen naar een status.  Het is vrij bot en daarmee kan je een botte reactie terug verwachten. Maar ik ben het wel eens met wat hij bedoelt. Ik weet zelf namelijk ook niet wat nu definitief is mbt de banden en ik ben notabene teamcaptain. Er is veel geroepen en gedaan en sommigen teams gebruiken de Vega's al om te testen omdat ervan uit gegaan wordt dat dat de banden gaan zijn. Helaas hebben wij de luxe niet om zomaar banden te kopen van nagenoeg 200 euro die misschien niet eens de juiste zijn achteraf.
Zelf heb ik dan zoiets wil je van dit soort discussies af waarom niet een mailing eens in de 2 weken naar alle teamcaptains met de status van onduidelijke zaken voor een seizoen. Geld overigens ook voor andere zaken zoals de laatste race op IKM. Dat is gewoon een blunder. Het hoeft geen liefdes brief te zijn enkele zinnen moet duidelijk zijn. Heel veel teams willen buiten sponsoring daar gelaten ook graag testen voor een seizoen. Dat kan verschillende redenen hebben bijv nieuwe rijder of ander frame etc. En er wordt dan ook geen tot nagenoeg weinig info gegeven over belangrijke aspecten of men spreekt elkaar compleet tegen. Vooral mbt die mailing is dat een sterk punt die in het geval van de MKS nogal aangescherpt kan worden als verbeter punt.
Het valt me dan ook op dat alle andere teams verder hun mond houden en nergens mee bemoeien om maar niet de boeman te zijn en vervolgens in de wandelgangen het hardste schreeuwen dat het allemaal ruk geregeld is. Qua dat betreft kan ik me zelf terug zien in de houding van Ruben en dat is dat we altijd eerlijk zijn en dat ook uitspreken. Het heeft ook zijn gevolgen maar als niemand iets roept dan gebeurt er niks en kan een wedstrijdleiding ook niet verbeteren als dat nodig blijkt te zijn.
Nu krijg je dit soort berichten en discussies die er anders niet waren geweest.
Ook vanuit mijn kant zou ik ook graag willen weten wat nu definitief de banden gaat zijn.

#4 Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Geen Brawn aka kleine, pistolle paultje en Rosberg meer... » 01-02-2012 12:04:24

CriZz
Reacties: 0

De oplettende volger van de master kart series is het niet ontgaan dat we eind 2011 afscheid hebben moeten nemen van twee sympathieke rijders.
Via deze weg wil ik een tribute plegen aan die rijders. Ik praat in deze vanuit mijn perspectief. Paultje is een gevestigde orde die voor de bekende indoorrijders al lange tijd aanwezig is.
Een eerlijke en faire jongen die ontzettend hard kan rijden en daarnaast altijd open staat voor een praatje en een biertje na werktijd!
Tim was eigenlijk de rustige van de twee die ondanks het feit dat die pas laat aan het karten begon ontzettend snel zijn draai vond. Denk dat Paultje daar een flinke bijdrage aan heeft geleverd.
Nu kan ik ook zeggen dat het enorm veel scheelt als je een hele snelle rijder naast je hebt als teamgenoot. De leercurve is dan zo ontzettend hoog dat je sneller boven jezelf uit stijgt.
Dan heb je ook nog de Teamcaptain in kleine vorm dan, genaamd Ericje die strategisch een brein bleek te zijn en daardoor de nickname Brawn mee kreeg. Ik heb nooit de behoeft gehad ze ego te strelen dus vandaar dat ik hem gewoon kleine noemde.
Alles bij elkaar een perfecte combinatie zo weten we nu.

In 2009 debuteerden ik met ons team in de Master kart series in een eglem kart op het circuit in Huizen. We keken onze ogen uit, na hard werken mochten we eindelijk eens meedoen met de créme de la créme van het indoor karten.
We waren doodsbang want we wisten niet wat ons te wachten stond. Gek genoeg was het die kleine samen met Paultje en Tim die eens een kijkje kwamen nemen bij ons en onze net beplakte stickerset.
Sindsdien wordt ik Hammi genoemd bedacht door dat gekke Fencer racing.
Al snel bleek dat we het erg vaak aan de stok hadden met Fencer. We waren onervaren en werden daardoor vaak gepakt door hun. Mede doordat we zo vaak met elkaar in gevecht waren groeiden een vriendschap.
Het is gek om te zeggen maar je krijgt dan veel meer respect voor je rivalen en wij gunden het elkaar ook echt en feliciteerden elkaar oprecht bij het behalen van een goed resultaat.
Napraten en gieren lachen geblazen was het en ik kan dan ook met een grote glimlach terug kijken op dat seizoen. 

Het jaar erop werden wij Silverstone en fencer werd het parade paartje van Kart Centre Roosendaal. Beiden teams waren gegroeit en wij deden wederom vanaf Huizen mee.
Paultje en Tim hadden dit jaar een CRG onder hun reet en wij een Spirit kart. Al snel bleek dat wij de kart hadden waar we echt potten mee konden breken en zij eigenlijk niet.
De CRG was een drama en ondanks dat waren ze altijd super positief en streden ze voor elke milimeter. Denk met recht te zeggen dat dit het jaar was dat wij daadwerkelijk veel met elkaar hebben opgetrokken.
In het kampioenschap waren de rollen dit maal omgedraait en moesten zij ons de vuur aan de schenen leggen. En bij dat eerste podium waren zij diegene die ons direct kwamen feliciteren voor het harde werken.
Zij wisten hoe het voelde en ik ben dan ook blij dat het ons gegunt was mede door hen. Een jaarlang race in race uit hebben wij met hen gestreden om die felbegeerde 3de plek in het kampioenschap.
Fencer groeide uit tot onze eeuwige rivaal op de baan en onze vrienden ernaast. Doordeweeks s'avond uren met die kleine gepraat over het karten. Het was ook een klein beetje mijn mentor.
Desondanks dat hij bij fencer hoorden, is hij altijd open en eerlijk tegen me geweest waar dat kon uiteraard.
Tim had voor 2010 aardig in de sportschool gezeten en werd in 2010 ook de iron man van de Master kart series, wat een uithoudingsvermogen. Ik kan het hem niet nadoen in ieder geval.
Paultje kreeg waar die al zo lang op had gewacht ze "regen race". Denk dat ik voor iedereen spreek dat de man een specialist is in wisselende omstandigheden. Niet te houden.
Iedereen kijken hoe die dat toch doet maar het is denk een geheim van de kok die die denk ik nooit openbaar zal maken.
Uiteindelijk tijdens een alles of niets poging tijdens de laatste race was het net niet voldoende om de 3de plek van ons over te nemen. De CRG begaf het terwijl ze op koers waren voor die 3de plek.
Ik kan het me nog goed herrineren wat die kleine zei na die race. Wacht maar voor 2011 heb ik een verassing voor je.


Die verassing was een andere kart met een mega sterke line up en een goede strategie. Het bracht hun tijdens een emotionele wedstrijd op Silverstone de overwinning.
Ik heb voor hun gejuicht die race ondanks een uitvalbeurt van onze kant. Fantastisch gereden en welverdiend. Helaas konden wij met een uitschieter daar gelaten niet veel doen omdat ons materiaal er niet voor was.
Paul en Tim hebben besloten buiten te gaan rijden en daarmee de Master kart Series te verlaten. Ik wens jullie heel veel succes en ik zal zeker bij een van jullie wedstrijden eens komen kijken.
Het zal treurig zijn jullie witte helmen niet te zien schitteren op "De uithof" eind februari. Maar zoals die kleine altijd zegt ik heb een verassing voor jullie. Hopelijk komen jullie wel kijken.

Ik spreek denk ik namens iedereen van het MKS wereldje dat we jullie zullen missen dit jaar.
Het was een genoegen met jullie te hebben mogen strijden en te hebben gelachen.


Getekend,


Hammi

#5 Re: Aankondigingen races en verslagen NKH-NKH 4TEAMS-BRKC » Aankondiging IKK en NCC races IKM Middelburg 28-01-12 » 15-01-2012 18:19:34

Casper. De mks is niet aangekondigd, is dit ook in ditzelfde weekend, of is de eerste race uitgesteld?

#6 Re: NKH KIDs-NKH KIDs 4TEAMS-BRKC KIDs - uitslagen, tussenstanden » oproep aan alle vooringeschreven NCC rijders » 11-01-2012 10:28:10

MKS LIFE FEED TV! Gewoon keihard een podcast en dan mag Casper presentatator zijn en Edward pitreporter!

#7 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Deelname Master kart series 2012 » 09-01-2012 00:08:23

Casper,

Wij rijden niet voor Silverstone in 2012. Zie http://www.jcracing.nl/?p=623 en eventueel onze twitter om daarvan op de hoogte te zijn. Verwacht binnenkort een officiele update te geven over in welke vorm wij zullen deelnemen maar Silverstone is tot mijn weten geen partner van ons in 2012 en of welk ander team dan ook.

#8 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Deelname Master kart series 2012 » 05-01-2012 13:31:17

Wanneer gaan de inschrijvingen Master kart series open gents! Kunnen we ook is kijken naar de lijst van inschrijvingen.

#10 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Test banden MKS seizoen 2012 » 04-01-2012 10:40:17

Casper de VEGA LL99 wanneer is dat 100% duidelijk dat dat hetgeen gaat zijn waar we mee gaan rijden? Direct na 10 januari op Middelburg? Of wordt er daarna nog bekeken het hoe of wat.
En 10 januari ken ik nou net niet sad DAMNNNZ.
Dan nog vanuit ons de vraag mbt planning. De eerste MKS race wanneer wordt die aangevangen. Is dat eind februari of eind januari. Ik hoef niet te weten waar of de exacte datum zolang we de maand maar weten. Dan kan iedereen daar ook rekening mee houden mbt karts etc.

#11 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Deelname Master kart series 2012 » 04-01-2012 10:36:22

rubenb geschreven:

Hoe kom je daar bij??? Voor ons zal het van de band afhangen of we wel weer mee gaan doen, als ze bij die mojo blijven dan is de kans groot dat we komend seizoen geen mks rijden

Nou ruben je gebeden zijn gehoord. Dit kan ik beschouwen als deelname 100%. smile

#12 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Deelname Master kart series 2012 » 01-01-2012 18:05:25

hoe bedoel je dat Roel? Ze hebben dit seizoen met de kosmic gereden en voor 2012 is nog niks duidelijk. Dat is meestal pas wachten tot de eerste race voordat je weet wat voor frame de concurrenten mee rijden. Primera racing heeft ook een andere formatie voor 2012 omdat kevin niet meer indoor rijdt.

#13 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Deelname Master kart series 2012 » 31-12-2011 12:47:12

hahahah heerlijk die speculaties. Kan nu al niet wachten op de eerste mks race. Nieuwe kartjes. Verschillende nieuwe rijders andere formaties. Nieuwe namen. Nieuwe rangorders. Vechten tot de laatste meters en wiel aan wiel. Heerlijk, niks zo fijn als indoor rijden op zo'n hoog niveau en Ruben jij hoort daar gewoon bij. Denk dat ik voor iedereen spreek dat een overwinning heerlijk smaakt als jij alles hebt gegeven in zo'n wedstrijd en je dan als ander team toch wint. Zonder de gevestigde teams heeft een overwinning voor mij dan iig minder smaak. Maar goed dat is mijn mening. Ik wil me altijd tegen de beste meten.

#14 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Deelname Master kart series 2012 » 27-12-2011 17:40:25

ik heb overal geheime microfoontjes liggen. Maar ruben dat de mojo;s blijven is zeer klein dus ik ga ervan uit dat jij blijft.

#15 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Deelname Master kart series 2012 » 27-12-2011 13:00:06

Heren uit de pitstraat.

Deelnemende teams voor 2012.

* KCR RN Racing.
* IKM Veersedam.
* Van Grinsven Scooters.
* JayC Racing.
* RMK Racing.
* RREM Racing.
* Primera Racing.
* Quirius motorsport.

#17 Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Deelname Master kart series 2012 » 22-12-2011 11:55:26

CriZz
Reacties: 17

Het zou leuk zijn als we al een beetje kennis mogen hebben van de teams die mee gaan doen in 2012 aan de master kart series. Vooral in de winterstop is het tijd voor geruchten en uitspraken.

Voor zover bekend onderstaand is 99% zeker deelname.

* KCR RN Racing.
* IKM Veersedam.
* Van Grinsven Scooters.
* JayC Racing.
* RMK Racing.
* RREM Racing.


Dan de geruchten molen. ( teams die nog niks hebben bevestigd of de mogelijkheden aan het bekijken zijn )

* Qurius Motorsport.
* KCR Fencer racing.nl
* Primera racing
* Q tox - Antwerpen karting
* A15 kartteam
* Wheels world
* Ritel racing
* IKM kids
* Nieuw team?
* Nieuw team?
* Nieuw team?

#18 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » Headset gevonden bij MKS Middelburg » 22-12-2011 11:38:01

met headset bedoel je de handset of echt oortje? Want wij gebruiken kenwood ( zwart en zilver ) maar ik heb eerlijk gezegd niet gecontroleerd verders. Zal vanavond ff kijken of ik wat mis.

#20 Re: NKH-NKH 4TEAMS-BRKC - uitslagen, tussenstanden » Uitslag Master Kart Series (MKS) IKM Middelburg 11-12-11 » 17-12-2011 17:06:08

Edward, dank voor je heldere uitleg. Het was absoluut niet mijn bedoeling om schreeuwend over te komen hier. Daarnaast was het al helemaal niet mijn bedoeling om Joop aan te vallen of whatsoever. Bij elk ander had ik ook een reactie geplaatst zoals ik al vertelde. Joop is een aardige man en heb ik hoog zitten dus daar ging het mij niet om. Ik hoop ook niet dat hij zich persoonlijk aangevallen voelt.

Op ikm verliep het alleen niet zo transparant zoals denk ik meerdere teams hadden gehoopt. De mededeling kwam echt net voor de vrije training en was definitief zonder tegenspraak. Hopelijk begrijpen jullie dat het voor de deelnemende teams allemaal een beetje raar is natuurlijk. In de toekomst hoop ik daarom dat het vanuit jullie wat meer duidelijkheid gegeven kan worden ruim te voren aan de deelnemende vaste teams zodat we weten waar we aan toe zijn. Overigens ben ik het over je andere punten compleet mee eens en ik denk met mij velen juichen we dat juist toe.
Denk zelf dat heel veel teams weten wat je allemaal voor de MKS over hebt en dat je je stinkende best doet om alles geregeld te krijgen. Vanuit ons team kan ik je enkel zeer bedanken voor een ontzettend leuk 2011 seizoen waarbij wederom de motoren gewoon weer goed waren en je service ernaast ook.
Hiermee wil ik er ook verder geen woorden verder aan vuil maken en het zand erover gieten. Laat het 2012 seizoen maar beginnen met nieuwe bandjes en uitlaatjes en veel teams.

#21 Re: NKH-NKH 4TEAMS-BRKC - uitslagen, tussenstanden » Uitslag Master Kart Series (MKS) IKM Middelburg 11-12-11 » 15-12-2011 20:09:21

Nou maakt het voor ons helemaal niks uit in de stand uiteindelijk maar ik vraag me toch af waarom je zo zeker bent dat je er recht op hebt. Als je de punten nu wilt hebben waarom monteer je dan een grote uitlaat die je winst geeft terwijl je de wedstrijden ervoor wel met de legale uitlaat hebt gereden?
Niks ten nadele van de kids want die hebben op ikm gewoon super goed gereden maar had RN racing of een ander top team die uitlaat gemonteerd dan had iedereen van hoge daken geschreeuwd dat het illegaal was. Kunnen we discusseren dat het maar 1 of 2 tiende per ronde winst geeft en dat die kids maar 3 wedstrijden hebben gereden.
Feit blijft dat het winst geeft.
Als de wedstrijdleiding hier toch punten voor geeft dan tast dat in mijn ogen de geloofwaardigheid aan.
De wedstrijdleiding heeft notabene voor de race aangegeven dat iedereen met een andere uitlaat dan origineel niet meedoet voor het klassement.
Ik zal waarschijnlijk de wind van voren krijgen so be it maar het is geen persoonlijke aanval want ik had hetzelfde gereageerd als het een ander team was geweest.

#22 Re: NKH-NKH 4TEAMS-BRKC - uitslagen, tussenstanden » Uitslag Master Kart Series (MKS) IKM Middelburg 11-12-11 » 15-12-2011 10:26:33

en dan hebben we toch netjes qtox en a15 gepakt in die laatste race, sterker nog als onze bumper er niet afgereden was op de derde plek liggend dan waren we ritel ook nog voorbij gegaan in de stand. Ik vind dat daar ook een prijs voor moet komen Casper. Snelst stijgend team in de eindstand.

#23 Re: NKH-NKH 4TEAMS-BRKC - uitslagen, tussenstanden » Uitslag Master Kart Series (MKS) IKM Middelburg 11-12-11 » 14-12-2011 00:43:15

Casper volgens mij moet IKM KIDS hier ook 0 punten krijgen want die reden ook met een andere uitlaat dan de klassement rijders?

#24 Re: Algemeen OFFICIEEL CPOINT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH » MKS 2012 » 09-12-2011 10:58:48

Ze zijn iets harder maar niet zo hard als de dunlops die we in 2010 hebben gebruikt. Tijden gaan ook niet drastisch naar beneden. Geloof 0.4 sec per ronde dat het scheelde wat aangeeft dat ze niet zo hard zijn als jij zou hopen ben ik bang. Al met al zullen we toch moeten afwachten want het kan overigens een complete andere band worden.

#25 Re: Aankondigingen races en verslagen NKH-NKH 4TEAMS-BRKC » Aankondiging MKS, IKK, NCC races IKM Middelburg 10 en 11-12-11 » 07-12-2011 22:42:56

Gebeurt dat overigens niet dat moet ik Jo Bonten uitnodigen wat acties te plegen naast de baan smile. De man is de meester van karate! Daar kan Ruben echt niks tegen doen... Zelfs annelien is dan kansloos. Judo helpt dan niet meer... ook niet die zwarte band!

Ze laatste training is serieuze shit jonguhhh, THE SIDE KICKK
http://www.dumpert.nl/mediabase/1866781 … erug_.html

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices