#1 15-11-2010 05:44:26

GuitarPlayer
Gebruikers
Van: Utrecht
Geregistreerd: 01-03-2010
Posts: 86
Website

Sunday Unlimited Racing

Sunday Unlimited Racing is eigenlijk geen vast kartteam. Het is een samenwerkingsverband van bevriende indoorkarters.
We zijn in het voorjaar van 2009 ontstaan. In mei van dat jaar werd door de kartbaan in Maarssen een 12-uurs endurance race georganiseerd. Een aantal bevriende thuisrijders, die op dat moment geen vast team hadden, wilden graag meedoen aan die race en daarop is toen besloten om samen een team te vormen. De rijders hadden elkaar leren kennen dankzij de wekelijkse “Onbeperkt Karten op zondagavond” acties van De KartFabrique en daarom hadden Benny van Maurik en ikzelf de teamnaam “Sunday Unlimited Racing” bedacht.
De groep kartvrienden werd steeds groter. In wisselende samenstellingen hadden onze teams deelgenomen aan endurance-races in zowel binnen- als buitenland.
Inmiddels is Sunday Unlimited Racing uitgegroeid tot een van de grootste samenwerkingsverbanden van indoorkarters in midden-Nederland.
Niks moet, veel mag. We kunnen trouwens altijd enthousiaste rijders gebruiken, dus als je deel uit wil maken van ons netwerk ben je van harte welkom! Vul het contactformulier op de website in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het seizoen 2011 hopen we deel te mogen nemen aan de ARKC. De selectie zal dan bestaan uit Joey Palm, Jeffrey Bos, Didier Brobbel en teamcaptain Rehuël “Ray” Latuheru. We zijn daarmee een ZG-ploeg. 2011 zal vooral worden gebruikt om te leren van meer ervaren teams.

Om alvast wat van de sfeer te proeven zal Sunday Unlimited Racing ook een team inzetten bij de laatste ARKC race van 2010. In plaats van Joey Palm zal dan onze Duitse vriend Karsten Kriemann met ons rijden.

Een teamfoto volgt zsm. We hebben zo’n foto nog niet, want we hebben nog nooit in deze samenstelling gereden wuhaha…Met sportieve groet,
Ray (teamleider)


Oh ja, onze website is trouwens www.sundayunlimitedracing.nl
(Link = link back wink )

Offline

Forum footer

© Copyright 2017. Powered by Qbixx | Webservices

smash