#1 04-10-2019 14:06:04

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,087

TILLOTSON T4 HUURKART IN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH 2020

TILLOTSON-NKH-KNAF.jpg
   
TILLOTSON T4 HAS LANDED IN THE NETHERLANDS – GET ON BOARD   
   
De Nederlandse en Belgische karting zit al langer te springen om een Senior klasse op instapniveau, waar met een betrouwbare motor tegen lage kosten geracet kan worden. Voor veel mensen is outdoor karting een dure sport. Wel, daar gaan wij het nodige aan doen via DE TILLOTSON T4 SERIES. Wij houden de kosten laag.

TILLOTSON-T4-THE-NETHERLANDS-26-van-43.jpg

Importeur PDB Vlaardingen en organisator Cpoint gaan voor Back to Basic Concept Racing en presenteren u vol trots de nieuwe TILLOTSON T4 monokart, welke is voorzien van de TILLOTSON T4 Senior 225 cc viertakt motor.

PASSION – PERFORMANCE – POWER
De nieuwe mono-kart met krachtige T4 viertakt motor van de Ierse motor- en carburateur fabrikant TILLOTSON zijn speciaal ontwikkeld om - tegen lage onderhoudskosten - betrouwbaar en maximaal te kunnen racen.
De complete racekart inclusief motor weegt 68 kg, waarvan de motor slechts 11,5 kg op de weegschaal brengt.
De 225 cc T4 viertakt motor is goed voor 15 PK en een top van meer dan 100 km/uur.

BEAU-8-TILLOTSON-jpg.jpg

ZELFDE CHASSIS, ZELFDE KANSEN
De TILLOTSON T4 SERIES mono-klasse is in verschillende landencompetities al een groot succes. De klasse is booming vanwege de lage kosten en maximale prestatie. “Iedereen kan racen” is dan ook het juiste motto. Daar gaan wij een passend vervolg op geven met diverse mogelijkheden.

TILLOTSON T4 PURE POWER CONCEPT RACING, BEN JIJ KLAAR VOOR T4?
De TILLOTSON T4 mono kart zal in verschillende competities in een Senior klasse worden ingezet, waarvan we u de eerste presenteren.

KNAF Nederlands Kampioenschap Huurkarts NKH TILLOTSON T4
Een nieuwe Senior klasse in het NK Huurkarts, waar 16 TILLOTSON T4 mono-karts worden ingezet. Een uniek concept dat nog niet eerder zo is georganiseerd. We gaan huurkartracing nog interessanter maken voor u.
Een ééndaags “Arrive and Drive concept” voor maximaal 16 deelnemers, die tegen een basis all-in bedrag in de voor hen voor het seizoen gereserveerde kart kunnen gaan racen in 6 NKH outdoor races. Volledig verzorgd door importeur PDB met tent-kart-technici-ondersteuning en een rijdersbegeleiding door Kartscholen.nl. Alleen de schades komen voor eigen rekening.
De eerste inschrijvingen zijn al “blind” gedaan. Er zal worden gestreden om de titel Nederlands Kampioen TILLOTSON T4 Huurkarts.

De NKH ziet er in 2020 als volgt uit
-    NKH KIDs – Indoor & Outdoor
-    NKH – Indoor & Outdoor
-    TILLOTSON T4 HUURKART NKH – Outdoor met extra Subklassement Indoor & Outdoor

INTRODUCTIE
De officiële introductie van de TILLOTSON T4 Huurkart NKH is op zaterdag 12 oktober, tijdens event 10 van het Nederlands Kampioenschap Huurkarts NKH op Kartbaan Oldenzaal, waar de mono-kart door een aantal geïnteresseerden getest gaat worden.
U bent van harte welkom in Oldenzaal. Onze adviseurs zullen uw vragen graag beantwoorden en u van een juist advies voorzien.

Heeft u vragen? Stel ze gerust via mail naar info@tillotsont4series.nl 

Poster-INTRODUCTIE-TILLOTSON-T4-FINAL.jpg

Like-us-on-facebook-TILLOTSON-T4-SERIES-NETHERLANDS.jpg


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2021. Powered by Qbixx | Webservices