#1 06-02-2012 23:22:57

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Informatie GK4 2012, o.a. prijsvergelijking

gk4.png

gk4-bekc.png


Informatie GK4 2012

Ontwikkeling GK4:

Zoals u mogelijk weet zijn we twee jaar geleden met de GK4 Four Stroke Kart Series (GK4) gestart en zijn we dankzij het vertrouwen dat onze deelnemers in ons stellen in deze korte periode doorgegroeid naar het grootste 4-takt spektakel.
Gemoedelijkheid in combinatie met professionaliteit in alle facetten, budgetbewaking, goede controles en uniformiteit zijn onze duidelijke uitgangspunten.

We hebben in deze twee jaren de nodige veranderingen doorgevoerd, die al snel werden overgenomen door andere organisaties. Mooi, teken dat we op de goede weg zijn.
Vooral het hernieuwd instellen van kwalificaties, het samen met importeurs bedenken van de VT250 Junior en Lightklassen, het invoeren van verzegelde motoren en verdergaande controles tijdens en na de wedstrijden en het bovenal in gemoedelijkheid met elkaar omgaan hebben hun vruchten afgeworpen.
We blijven streven naar perfectie en zullen dat in 2012 voort blijven zetten. Hopelijk met uw steun!

In alle klassen streven we naar zoveel mogelijk uniformiteit in motoren, waarmee we bedoelen dat de motoren zo gelijkwaardig als mogelijk aan elkaar moeten zijn en daar zullen we samen met importeurs en dealers aan blijven werken. De afgelopen weken is er dan ook veel tijd gestoken in de diverse overleggen en daar zijn interessante ontwikkelingen uit naar voren gekomen, waarover we u spoedig nader hopen te informeren.
Wij houden het niet bij roepen alleen en hopen u als klant daarmee dat platform te bieden waarin u zich goed voelt en u, dan wel uw kind zich als rijder en/of begeleider op de juiste wijze kunnen ontplooien.

De kalender/inschrijvingen:

We hebben op verzoek van een deel van onze deelnemers een wijziging in de kalender doorgevoerd.
De pre seizoenswedstrijd vervalt als zodanig en gaat volledig deel uitmaken van het seizoen GK4. Het aantal schrapresultaten gaat van een naar twee, waardoor we negen wedstrijden krijgen met twee schrapresultaten.
De eerste wedstrijd op 3 en 4 maart op Pottendijk Emmen zal dus volledig mee gaan tellen in het klassement.

De klassen lopen allemaal lekker vol, met de nadruk op Honda Cadet, RK1 en VT250 klassen: 10 HC, 20 RK1 Junior, 28 VT250 Junior en 22 VT250 Senior rijders zijn nu al te noteren en dan hebben we nog een maand te gaan.

Als je dan ook nog eens nagaat dat de endurance BEKC RK1 en Rotax Max vollopen met nieuwe teams, dan kun je nagaan dat we een gezellig en superspannend seizoen tegemoet gaan.

Prijsvergelijking:

Het inschrijfgeld en de premie voor verzekering hebben we voor 2012 helaas licht moeten verhogen, met als oorzaak verhoging kosten, onder andere in de huur voor enkele banen. Maar daar krijg je ook als enige viertaktorganisatie een prachtige serie met o.a. een van de mooiste Europese banen, Genk , voor terug.

Desondanks blijven we veruit de goedkoopste serie om aan deel te nemen (rijtijd afgezet tegen kostprijs).
Op de racedagen bieden we u maar liefst 85 min rijtijd. Gewoon drie heats van in de basis 20 min vooraf gegaan door 20 min vrije training en 5 min kwalificatie. Dat vindt u echt nergens.

We nodigen u uit om dat eens met de prijzen van onze gewaardeerde concurrentie te vergelijken, waarbij u niet moet vergeten ook de kosten voor (internationale) licenties en ECG,  mee te wegen.

We hebben voor onszelf een vergelijking gemaakt en komen per zuivere minuut rijtijd uit op een verschil van ongeveer 50% dat wij u kunnen besparen. Uitgerekend over een seizoen is dat al gauw een mooi aantal sets banden.

Wij werken niet met licenties, vragen daar geen bedragen voor, werken niet met de ASN voorschriften voor onder andere helmen, waardoor u ook een aardige besparing kunt maken. Ook vergeten we niet om basis prijzen voor onze verzekering door te berekenen. We zijn immers onafhankelijk en kunnen dit soort bedragen een op een door berekenen.

Alles in dienst van racing op topniveau tegen een zo laag mogelijk tarief.
Uiteindelijk is het ook nog eens zo dat door onze strenge controles tuning wordt tegengegaan, waardoor u niet in deze strijd mee hoeft te gaan en uw budget beter kunt bewaken.
U weet bij ons gewoon waar u aan toe bent.

Met vriendelijke groet,

Het GK4 Team
Ben de Feijter
Casper Reinders


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices