#1 23-03-2012 18:35:40

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Aankondiging GK4 en BEKC Endurance races Emsburen 31-03 en 01-04-12

gk4.png

gk4-bekc.png


Aankondiging GK4 en BEKC Endurance races Emsburen 31-03 en 01-04-12

Beste liefhebbers viertakt racing GK4 en BEKC,

nog een kleine week te gaan en de meesten van ons reizen alweer af naar de tweede wedstrijd in zowel de GK4 Four-Stroke Kart Series (GK4) als de BEKC endurance.
Kartpark Emsburen is in het weekeinde van 31 maart en 1 april 2012 het toneel van viertaktkarting op topniveau.

De eerste wedstrijden in de viertakt karting zijn ondertussen gereden en het doet ons goed te constateren dat de grootste groep viertaktrijders hun weg naar de GK4 heeft weten te vinden. Onze inspanningen om het viertakt racen naar dat hogere plan te tillen, dat niveau dat wij samen met u voor ogen hebben, werpt zijn vruchten af. Dat resultaat komt u toe.
We blijven denken in het belang van onze deelnemers. Wij maken onze woorden waar. De GK4 is een geweldige mix van beginnende rijders en routine, hier gebeurt het! We nodigen geinteresseerden van harte uit om sfeer te komen proeven bij de GK4.

Zoals het er nu uitziet zullen er meer dan 90 individuele deelnemers en meer dan 20 teams aan de start staan in de GK4 en BEKC. En dat is een prachtig aantal deelnemers op dit moment in het nog prille seizoen.

p.php?a=cnkmXiJVeHVhb3kvITEwMixgZmAlOT0uMjY5LTEiNzkiPjYjJjo%2FMTonNyMoMScyJiMrPDs%3D&m=1331316284


We zijn blij met u als deelnemer en proberen dat ook telkens uit te stralen en te waarderen. Zo heeft u mogelijk in Emmen een cameraman rond zien gaan die her en der interviews maakte en ook nog eens prachtige beelden schoot. We hebben een professioneel bedrijf ingehuurd om gedurende het seizoen 2012 een impressie te maken van wat de GK4 inhoudt. Spanning, sensatie, gelijkwaardigheid, familiegevoel, deelnemers, wedstrijden, safety, zijn een aantal onderwerpen die de revue passeren in minimaal drie films in 2012.
De eerste, de introductie GK4 is gisteravond vers van de pers bij ons binnengekomen. We verwijzen u dan ook graag naar onze site www.gk4kartseries.com, waar de film prominent op onze homepage staat. Een introductie, later in het jaar gevolgd door verslagen van races, waarin alle klassen aan bod komen en waarin we zoveel mogelijk deelnemers in beeld willen laten komen.

p.php?a=cnkmXiJVfWc2PztdeGhgeHFveCo7PT0zKWx5Zi4gMDknIjE%2FOTsjKDonNSMoMCc3OjoyOSc6LjcqPC03Ig%3D%3D&m=1331316307

Aanpassingen trainingen en tijdschema’s
We hebben regelmatig contact met onze deelnemers en krijgen op zijn tijd suggesties door. We behandelen deze serieus en doen ook nog iets mee.
Zo kan het dus zijn dat vanuit de deelnemers twee suggesties naar voren kwamen betreffende de prijsuitreiking en de indeling van groepen in de vrije trainingen op de zaterdag, die we een op een hebben overgenomen.
Na afloop van de laatste Honda cadet race zullen we zo snel mogelijk de prijsuitreiking van de Honda cadet realiseren. We verzoeken ouders en deelnemers met ingang van Emsburen om ongeveer een half uur à drie kwartier na de laatste race naar de prijsuitreiking te komen, zodat de kleintjes op tijd naar huis kunnen.
Het wordt steeds drukker in de klassen, waardoor we samengevoegde klassen in de training moeten splitsen.
Dit houdt in dat op de zaterdag de BEKC gaat trainen met de BEKC Rotax Max en de BEKC RK1 gezamenlijk in een groep.
Ook de VT250 Senior en Junior worden gesplitst. Deze twee klassen zullen dus los van elkaar de trainingen afwerken.

p.php?a=cnkmXiJVeHVhb3kvITEyOSxgZmAlOT0uMjY5LTEiNzkiPjYjJjo%2FMTonNyMoMScyJiMrPDs%3D&m=1331316288

Voor Emsburen hebben we een aangepast tijdschema opgesteld, waarin de veranderingen zijn opgenomen. U treft ze als bijlagen.

Verzoeken
1. We verzoeken u om u voordat u zich inricht in de Paddock, te melden bij de eigenaar van de baan, zodat hij u een plaats toe kan wijzen.
2. We verzoeken u om de inschrijving en technische controle op zaterdag te verrichten op de in het tijdschema vermelden tijden, zodat we op zondag vol kunnen focussen op de wedstrijden.

p.php?a=cnkmXiJVY3xqbmpdcGVlbnYnJDA7MiRod2ElMzU%2BMiUiPjIjOicjKD07LiIoNDsuPyYrOSc6LjIqPDE%3D&m=1331316252

We zien er enorm naar uit om u te treffen en een heerlijk raceweekend in Duitsland te beleven.
We willen vooral onze nieuwe deelnemers 2012 eraan herinneren dat we u uitnodigen voor een kennismaking onder het genot van een kop koffie in de kantine en Emsburen op zaterdag rond de klok van half twee.

Tot dan!!

Met vriendelijke groet,

Het GK4 Team
Ben de Feijter
Casper Reinders


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices