#1 01-12-2009 19:49:38

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Feestavond prijsuitreiking IKK-ARKC-MKS herzien

cpoint.jpg

ikk.jpg
   
arkc.jpg

mks.jpg

Herziene vooraankondiging feestavond prijsuitreiking races IKK, ARKC, MKS, NCC

Recent hebben we, Jeroen Stigter en ondergetekende, de aankondiging gedaan van de feestavond waarop we de prijsuitreiking zouden gaan houden voor de IKK, ARKC, MKS.
We waren toen als gevolg van voor ons onvoorziene omstandigheden genoodzaakt van het eerdere plan af te wijken voor wat betreft plaats en datum. We hebben vervolgens een alternatief gevonden in Alkmaar, vrijdag 18 december.

Op de aankondiging hebben we verschillende reacties ontvangen die er op neer kwamen dat het voor veel mensen erg lastig was om op de vrijdagavond te komen en dat ook de locatie Alkmaar niet direct als gunstig werd ervaren.
Alles bij elkaar heeft het ons doen besluiten om deze avond niet door te laten gaan en terug te keren naar ons eerste plan:

Het organiseren van de feestelijke prijsuitreiking op een kartbaan onder genot van een hapje en een drankje. En dan ook een kartbaan uit ons racecircuit. Hezemans Eindhoven is een prachtlocatie en na overleg met de directie werd ons meteen de VIP room aangeboden in combinatie met een mooi tarief voor afkoop drankjes en hapjes.
Op deze avond gaan we de prijswinnaars in het zonnetje zetten en onder het genot van een hapje en drankje lekker terugblikken op seizoen 2009 en natuurlijk vooruitblikken op seizoen 2010.
We hopen dat jullie allemaal komen, zodat we er met de feestdagen voor de deur, een heerlijk avondje van kunnen maken.


Happening                               : Prijsuitreiking seizoen 2009 IKK, ARKC, MKS

Plaats van handeling                 : Hezemans Indoor Karting, Vijfkamplaan 18, 4624 EB Eindhoven

Datum                                     : Zaterdag 19 december 2009

Tijd                                         : Van 20.00 - 24.00 uur

Toegang                                  : Iedere geinteresseerde

Prijs                                         : € 20,00 voor onbeperkt bier, fris, wijn en luxe hapjes

We hopen dat jullie dit initiatief weten te waarderen en de podiumgangers het applaus willen geven dat ze hebben verdiend. Wij zorgen voor mooie bekersets en de goede entourage. Nu jullie nog.

Graag zou ik even per mail doorkrijgen als je komt en met hoeveel personen, zodat Hezemans een inschatting kan maken voor drank en keuken.
info@cpoint-racewear.com

top.jpg


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices