#1 29-01-2012 16:47:42

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Kalender en bijzonderheden GK4 sprint en BEKC endurance 2012

gk4.png

gk4-bekc.png


Kalender en bijzonderheden GK4 sprint en BEKC endurance 2012


Dames en heren raceliefhebbers,

We zijn trots u de definitieve kalender voor de GK4 viertakt sprint en BEKC endurance wedstrijden 2012 te mogen presenteren. Een serie van negen wedstrijden op topbanen in Nederland, België en Duitsland.

We hebben hierbij zoveel als mogelijk rekening gehouden met geuite wensen van onze deelnemers en de diverse andere organisaties.

In eerste instantie hadden we het aantal schrapresultaten teruggebracht van twee naar een, op een totaal van acht competitiewedstrijden en een pre seizoenswedstrijd.
Veel deelnemers willen echter optimaal gebruik maken van de winterstop en de accu compleet opladen voor een nieuw seizoen om er vol tegen aan te gaan.

Gedurende het seizoen kunnen zich voor u als deelnemer een aantal situaties voordoen, gewenst of onvoorzien, waardoor het bijzonder prettig is om van een tweede schrapresultaat gebruik te kunnen maken. Let hierbij op privé omstandigheden, schooltentamens en examens, tussentijds geplande vakanties, verjaardagen, feestdagen etc.

We hebben hierdoor goed nagedacht over de opzet van het kampioenschap en zijn tot het besluit gekomen dat het GK4 en BEKC seizoen 2012 zal bestaan uit negen competitiewedstrijden, waarbij twee schrapresultaten worden gehanteerd.
De pre seizoenswedstrijd zal hierdoor deze status verliezen en als eerste kampioenswedstrijd deel uit gaan maken van de GK4 en BEKC.

De negen wedstrijden worden gescheiden door zoveel mogelijk gelijke perioden van drie à vier weken, zodat we een mooie gelijkmatige kalender kunnen bieden. En dat was uiteindelijk de wens van het merendeel van onze deelnemers.

Het seizoen start hierdoor op 3 en 4 maart 2012 op Kartcircuit Pottendijk Emmen.

De kalender kunt u inzien of downloden op onze site www.gk4kartseries.com.

We hebben er enorm veel zin in en hopen u bij onze wedstrijden te mogen treffen.

Met vriendelijke groet,

Het GK4 Team
Ben de Feijter
Casper Reinders


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices