#1 24-12-2013 13:19:20

Gregor Hogetoorn
Gebruikers
Geregistreerd: 03-12-2013
Posts: 2

Wie ben ik?

Beste karters!

Wie ben ik?
Ik ben Gregor Hogetoorn en doe onderzoek naar de rental kart markt en kan uw help er goed gebruiken!

Stelt u zich voor, u passeert de finishlijn na uw allereerste marathon nadat u zich maanden lang in het zweet heeft gewerkt. Of uw probeert zo snel mogelijk een ronde te rijden op een kartbaan na velen trainingen. Wat is het allereerste dat u wilt weten als u de finish passeert? Inderdaad: Hoe heb ik het gedaan?

Mijn onderzoek focust zich op de rental kart markt en ik kan uw, als (ervaren) karter, goed gebruiken. Naast dat u wilt weten hoe u het gedaan heeft - hoe snel u was -  zijn er vast nog meerdere dingen die u wilt weten of wil zien. Mijn vraag aan u is dan ook: wat kan een bedrijf dat zich (voornamelijk) met tijdwaarneming bezighoudt, nog meer kan aanbieden aan de gebruikers van een kartbaan? Zelf leek mij een link met social-media een interessante optie (dit wordt ook bevestigd door meerdere kartbanen in Nederland), maar ik zou graag van u willen weten of er nog meer opties zijn? Al uw ideeën zijn van harte welkom!

U kunt mij hiermee ontzettend helpen. Ik kijk dan ook uit naar uw reacties en ideeën. Mochten er vragen zijn, dan hoor ik deze graag.

Ik wil u bij voorbaat heel hartelijk danken voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Gregor Hogetoorn

Offline

Forum footer

© Copyright 2023. Powered by Qbixx | Webservices