#1 03-04-2020 12:31:27

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,101

AFGELASTING NKH/ TILLOTSON T4 HUURKARTS NKH EVENT 3 OLDENZAAL, 25 APRI

ALLE-NKH.jpg

AFGELASTING NKH/ TILLOTSON T4 HUURKARTS NKH EVENT 3 OLDENZAAL, 25 APRIL 2020

Goede middag allemaal,

Het Covid-19 virus noopt ons om het derde event van de NKH, dat stond gepland voor zaterdag 25 april op Kartbaan Oldenzaal af te gelasten. De nieuwe klasse Tillotson T4 Huurkarts NKH zou voor het eerst tijdens dit event actie komen, maar dat moeten we nu ook nog even uitstellen.

We hopen dat u en uw naasten in goede gezondheid door deze moeilijke tijd komen en willen allen die getroffen zijn of worden door het Coronavirus sterkte wensen.
We hopen ook dat we met ons allen door ons gedrag er voor kunnen zorgen dat dit rampscenario binnen afzienbare tijd doelmatig bestreden kan worden, zodat we elkaar snel weer kunnen treffen.

Zoals bekend gemaakt volgen we samen met de KNAF van dag tot dag de berichtgeving vanuit de overheid.

We zitten niet stil en hebben samen met de mensen van Kartbaan Oldenzaal naar een vervangende datum voor deze race gekeken.
De race zal worden verplaatst naar zaterdag 8 of 15 augustus, zoals het er nu uit ziet zal dat de 15e worden. Dit nog even onder voorbehoud.

We hebben diverse opties en draaiboeken klaar liggen en bezien deze de komende periode in het licht van de overheidsmaatregelen.

De al gedane inschrijvingen voor race 3 Oldenzaal worden doorgeschoven naar de nog aan te kondigen vervangende wedstrijd.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Organisatie NKH.


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2021. Powered by Qbixx | Webservices