#1 02-07-2021 12:05:02

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,111

Extra Informatie voor nieuwe rijders NKH(KIDs)

ALLE-NKH.jpg

Aandachtspunten voor (nieuwe) deelnemers

a. Neemt u goed notie van het Sportief Reglement, de Algemene Voorwaarden, Gedragsprotocol en de Pre-briefing (downloads op de site www.kartraces.nl).

b. Levert u het Inschrijfformulier dat u bij de reservering is toegezonden aub ingevuld en ondertekend in bij de administratieve controle (éénmalig).

c. Als u alleen de kosten reservering hebt voldaan via de site, kunt u de licentiekosten a contant of via onze pinautomaat voldoen bij de administratieve controle. Ingeval van contante betaling aub gepast.

d. Iedere rijder wordt automatisch geplaatst in het algemeen klassement; Master, Midden Gewicht en Rookie zijn extra subklassementen.

e. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste kleding. Kartoverall Level 1 of 2 wordt aanbevolen.
Zorgt u ervoor dat uw kleding in orde is; overall lichaam, armen en benen volledig bedekkend, handschoenen, enkel omsluitende kart- of sportschoenen (géén overige typen schoenen), helm en voor rijders jonger dan 16 jaar verplicht bodyprotectie en neksupport.
U mag gebruik maken van kleding van de baan mits deze voldoet aan de normen en goedgekeurd wordt door de organisatie. Niet iedere baan heeft kleding ter beschikking. Informeert u vooraf bij de baan naar beschikbaarheid.

f. Ter verduidelijking Sportief Reglement helmen: zogenaamde motorcross helmen, jethelmen en helmen met flexibel kinstuk zijn niet toegestaan. Indoor zijn gekleurde/getinte helmvizieren niet toegestaan.

g. Buiten de rijders worden géén andere personen toegelaten in de pitstraat, met uitzondering bij de NKH KIDs de begeleiders die helpen met het gewicht.

i. U bent zelf verantwoordelijk voor uw gewicht en juiste bevestiging van het eventueel mee te nemen lood aan uw inzetstoel. Op een aantal banen heeft men gewichten/lood voor u ter beschikking. Zie de download “Deelnemende kartbanen, karts en gewichten”.

j. Na iedere heat en finale dient u zich te wegen!! Vergeet dat niet. Geen weging houdt in terugplaatsing naar de laatste plaats in heat of finale.

k. Karts worden uitsluitend gewisseld in overleg met de wedstrijdleider en na definitieve beslissing van de verantwoordelijke medewerker van de kartbaan. Verzoek hiertoe uitsluitend indienen bij het Secretariaat.

l. De wedstrijdleiding is géén aanspreekpunt gedurende de racedag. De WL dient zich volledig te kunnen richten op de races.

m. Mocht u een vraag of opmerking hebben kunt u deze kenbaar maken bij ons secretariaat. Het secretariaat beoordeelt; vraag algemeen of protestwaardig. Hier zal het vervolg op gebaseerd zijn. Er worden géén protestwaardige situaties in behandeling genomen zonder een ingevuld en ondertekend protestformulier en betaling protestgeld.

Team Karting NL

Like-us-on-facebook-b.jpg


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2022. Powered by Qbixx | Webservices