#1 24-05-2009 20:53:00

Leku
Gebruikers
Geregistreerd: 14-03-2009
Posts: 2

Even voorstellen , wij zijn leden van MKS Race team AntwerpKarting-DKC

DKC%20Logo%20156.jpg

Hallo
Even voorstellen, wij zijn leden van de DowKartClub uit Terneuzen. Deze club is een onderdeel van de Personeelsvereniging van Dow Chemical Nederland B.V.

De kart club organissert al enkele jaren diverse kart competities zowel binnen als buiten, onze 'vaste binnenbaan" is JPR te Sint Niklaas, Belgie en onze 'vaste' buiten baan is de baan van Antwerpkarting.

Dit jaar heeft Antwerpkarting ons benaderd of wij als DKC een 'Team" konden zamenstellen voor de MKS races. Dit klonk ons leuk in de oren. Helaas was de voorbereiding voor onze eerste race in Huizen niet optimaal, een beetje "Belgisch.." We hadden ons dus ook voorgenomen omdat in Oldenzaal beter te doen, en dat ging ook een stuk beter. Helaas de thuis wedstrijd was zoals bijna gewoonlijk wederom een Belgische voorbereiding.. En tot overmaat van ramp moesten we de laatste 100 minuten zonder remmen rijden...

We houden de moet er in en vinden dit een bijzonder prettig en leuk kampioenschap, wat zeker meespeelt is de vriendelijkheid van organisatoren en deelnemers.

Rijders van het Antwerp DKC Team zijn:
Daniel Kuppens Groot
Leon Kuppens Groot
Peter v.d. Giessen
Leo van Weele
Michael Tange

Web link naar de DKC web page:
Dow Kart Club
DKC%20Logo%20156.jpg

Groetje en allen veel plezier en succes in de MKS

Het Antwerp-DKC team

Laatst bewerkt door Leku (24-05-2009 20:56:12)

Offline

Forum footer

© Copyright 2020. Powered by Qbixx | Webservices