#1 18-02-2010 21:49:02

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

NCC KIDS Races 2010

cpoint.jpg

[img][img] http://www.arkc.nl/njikv.jpg[/img][/img]


NCC KIDS races 2010

We zijn verheugd u ook in 2010 weer een mooie kalender te kunnen aanbieden voor de NCC KIDS races van de NJIKV/Cpoint.

Het heeft even geduurd, maar de gesprekken met een aantal (nieuwe) banen en het afstemmen van de diverse kalenders op elkaars wensen nam helaas enige tijd in beslag. We hopen op uw begrip hiervoor.

We zijn erg blij met de banen waar we dit jaar zullen racen. Een prachtige groep banen die zich in wil zetten voor de NJIKV en haar leden:

1. Van der Ende Racing Inn Poeldijk
2. Antwerp Karting (outdoor)
3. ANAC Nijmegen (nieuw)
4. Kartbaan Oldenzaal (outdoor)
5. Silverstone Partycenter Zwanenburg (nieuw)
6. KCR Roosendaal (nieuw)
7. Karting Zeeland Middelburg

De opzet van de NCC races is veranderd
De teamraces zijn te komen vervallen. De laatste race 2009 was met te weinig teams gevuld om de opzet ook voor 2010 zo te laten.
We hebben daardoor gekozen voor een individuele benadering van het KIDS racen en uitsluitend een individuele competitie te organiseren.
Een competitie met dezelfde opzet als in 2009, met indien mogelijk twee poules, leeftijden 10-14 en 12-18 jaar. Een of twee poules zal afhankelijk zijn van het aantal inschrijvingen voor de eerste races.
De races worden in eerste instantie opgezet voor leden van de NJIKV die in Poeldijk en Middelburg trainen. Wanneer er in races plaatsen over zijn kunnen deze worden ingevuld door niet-leden, waarbij een verhoogd inschrijfbedrag zal worden gehanteerd.

Ook de kleintje van 7-10 jaar komen natuuurlijk weer aan bod met een leuke competitie. We hebben op de kalender eerst 3 races ingevuld. In overleg met KCR Roosendaal en Karting Zeeland Middelburg zullen in de eerste helft van het seizoen nog twee races extra worden gepland.

Alle bijzonderheden betreffende de races zullen worden geplaatst op de nieuwe NJIKV website www.njikv.nl en onze nieuwssite www.kartlife.nl, afdeling indoor KIDS Area.

De link naar de kalender:
http://www.njikv.nl/downloads/kalender_njikv_2010.pdf

Inschrijving via  j.kolk@njikv.nl of info@cpoint-racewear.com


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices