#1 23-03-2010 20:16:56

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

Nieuwsbrief GP4 23-03-10

gp4.png


GP4 nieuwsbrief

Beste Piloten, geïnteresseerden

Zondag 28 maart 2010 vindt de eerste wedstrijd van het seizoen GP4 plaats op het prachtige circuit van Spa Francorchamps.

We hebben de laatste maanden hard achter de schermen gewerkt. Het doel van de GP4 is nog altijd een mooi en betaalbaar kampioenschap aan te bieden. Wij willen investeren om een nieuwe groep rijders uit België en Nederland in een nieuwe opzet te laten racen en zo in de verschillende 4 takt klassen betaalbaar hun geliefde hobby te kunnen laten uitoefenen.

Via onze web site www.gp4kartseries.com vindt u alle informatie over de verschillende klassen, waaronder de timing van de wedstrijden en onze kalender 2010.

Omdat wij als organisatie verschillende informatie aanvragen krijgen willen wij graag langs deze weg enkele dingen per klasse verduidelijken.

Klasse Mini Honda & Mini Briggs

De Mini Briggs is gekend concept waarin de motoren volgens reglement geleverd worden door dealers Briggs & Stratton uit België of Nederland.  Elke motor is voorzien van ID kaart met stempel laatste verzegeling door erkende dealer.

De Honda Cadet klasse is een nieuw concept. Alle motoren worden bij aankoop verzegeld door HONDA Benelux.  Deze motoren zijn standaard samengesteld en zo opgemaakt dat buiten vervangen van olie & reinigen van carburateur hier geen werk meer aan is.
De Honda Cadet motor kan geleverd worden door uw favoriete handelaar. 
De motor komt aankoop compleet met uitlaat-uitlaatbocht-koppeling-motorkapje-benzinepomp op incl. btw € 650,00.
Er is ook mogelijkheid om via servicepunt een motor te huren voor een raceweekend voor slechts 100 euro. (zaterdag & zondag voorwaarden te bekomen bij servicepunt)

Klasse RK1 Junior & Senior  Klasse Briggs & Stratton Junior & Senior

Twee onderhoudsvriendelijke 4 takt motoren. Motoren voorzien van verzegeling door servicepunten. Elke motor voorzien van ID kaart. 
Voor de banden hebben we het genoegen dat de fabrikant RK1 het zo geregeld heeft dat deze klasse in elk Europees land op hetzelfde type band rijdt, Maxxis SLR. 

Klasse VT250

Deze klasse is de laatste jaren in opmars. Via de GP4 gaan wij deze klasse in België promoten en opstarten.  Dankzij de verschillende invoerders die de klasse ondersteunen zijn wij ervan overtuigd dat we in deze klasse een mooie competitie kunnen aanbieden en deze toekomst gericht nog uitbreiden.

Banden

Daar de GP4 organisatie beseft dat wij alle rijders de kans moeten geven om te kunnen deelnemen en wij de rijders niet op extra kosten willen jagen is het mogelijk om op aanvraag deel te nemen met banden die niet gemarkeerd zijn met de in het reglement voorzien BE keuring. Meer informatie te bekomen via het secretariaat.

Inschrijving

Inschrijfbedrag € 115,00 per race. Eenmalige bijdrage per jaar per piloot € 65,00. Of mogelijkheid per losse wedstrijd € 25,00.NIEUW: 

primera.jpeg

GP4 heeft voor het seizoen 2010 werk gemaakt van een Event sponsor. GP4 vindt in Primera Rijnsburg een gewaardeerde partner in racing.
Het eerste resultaat van de sponsoring is dat we de rijders die zich inschrijven voor het hele seizoen GP4 een GRATIS jaarlicentie twv € 65,00 kunnen aanbieden;
Het tweede resultaat van de sponsoring is dat we de rijders die eenmalig deelnemen in Spa Francorchamps de bijbehorende licentie van € 25,00 GRATIS kunnen aanbieden.

Inschrijven kan makkelijk via inschrijvingen@gp4kartseries.com

Materiaal

Al uw kartmateriaal kunt u bij uw vertrouwde karthandelaar bestellen of aankopen. 

Controle

Na elke wedstrijd worden motoren gecontroleerd vanwege de fabrikanten en door servicepunten.  Telkens door verschillende partners, zodat controle van het materiaal niet telkens door dezelfde personen plaats vindt.

Prijzen

Per motor klasse wordt elke wedstrijd een set banden verloot tijdens de prijsuitreiking.  Dankzij partners voorzien wij ook natura prijzen voor de piloten. Na elke race voorzien wij mooie trofeeën voor de eerste vijf winnaars.

Op het einde van het jaar tijdens de kampioenen viering voorzien wij een GRATIS BBQ voor alle piloten met een jaarlicentie.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag op 28 maart in Spa Francorchamps. Bent u nog niet aangemeld, maak hier dan snel werk van via inschrijvingen@gp4kartseries.com of meer info op [b]0032 479 80 31 59
Ben De Feyter.

Met sportieve groeten

De Feyter Ben
Casper Reinders


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices