#1 16-04-2010 16:31:20

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 1,826

Briggs & Stratton stelt twee karts gratis ter beschikking in GP4 Kart

gp4.png

briggs-stratton.gif

Briggs & Stratton stelt twee karts gratis ter beschikking in GP4 Kart Series

Briggs & Stratton importeur TKS Kartracing uit Losser stelt twee World Formula karts voorzien van de Briggs & Stratton motor ter beschikking voor deelname aan de GP4 Kart Series 2010.

Een prachtig initiatief van de heer Roelink die hiermee het GP4 initiatief ondersteunt.
“De opzet van de GP4, waar op hoog niveau tegen basiskosten kan worden geracet, sluit geheel aan bij de policy die Briggs & Stratton voorstaat. Samen met de Nederlandse importeur Moto Snelco ondersteunen we als TKS Kartracing dit initiatief van harte” aldus Roelink.

Briggs & Stratton introduceerde in 2003 de B&S World Formula motor, nog steeds de enige officiële CIK gecertificeerde World Formula motor op de wereldmarkt.
TKS kartracing verzorgt de distributie voor de World Formula in Nederland.

De Briggs & Stratton World Formula is een 15 pk sterke onderhoudsarme 4-Takt motor met o.a. een elektronische toerenbegrenzing en een gebruiksvriendelijke "on-board" elektrische startmotor. Deze 206cc metende Briggs & Stratton World Formula motor is lekker soepel en krachtig met een mooie en rustige 4-Takt sound.
Naast het gebruik door volwassenen is deze motor uitermate geschikt voor de jeugd om betaalbaar en gelijkwaardig door te stromen vanuit o.a. de Honda Cadet klasse en de Mini Briggs klasse.

Als GP4 organisatie zijn we zeer verguld met deze ondersteuning vanuit Briggs & Stratton.

De twee karts zullen gratis ter beschikking worden gesteld aan rijders die een geheel GP4 raceweekeinde kosteloos kunnen meemaken.
Ook dat hoort bij de gedachtengang achter het GP4 initiatief. Zoveel mogelijk rijders kennis laten maken met de outdoor viertaktracing.

De eerste twee rijders zijn geselecteerd:
Pim Speelman uit Groningen en Paul Broekmeulen uit Haren bij Tilburg zullen als indoorkampioenen 2009 tijdens de GP4 race op 25 april 2010 respectievelijk in de klassen B&S Senior en B&S Junior het geheel verzorgde weekeind deel uitmaken van team TKS Kartracing. Ze zullen volledig worden ondersteund in hun eerste meters in de GP4 en kunnen laten zien dat de indoorrijders nog niet zo verkeerd sturen.

Wil je ook in aanmerking komen voor een racedag in de Briggs & Stratton kart?
Je kunt je aanmelden via info@cpoint-racewear.com. Je moet natuurlijk wel even aangeven waarom we juist jou moeten kiezen en tevens bereid zijn om een mooi verslag van het weekinde aan te leveren.

wf.gif

www.tkskartracing.nl
Gronausestraat 133
7581 CE Losser

logo.png


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2019. Powered by Qbixx | Webservices