#1 11-03-2010 19:40:15

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 1,826

Nieuw, mogelijkheid motorhuur in GP4 Honda Cadet Klasse

gp4.png

Beste ouders en rijders,

De Cadet klasse is de instapklasse van de kartsport.  In de GP4 willen we de jongeren (leeftijd 8 -12 jaar) de kans geven om op een  leuke en eerlijke manier te kunnen racen met gelijke motoren en gelijke materialen. 

Daarom hebben wij gekozen om met een verzegelde klasse te starten waarvan wij overtuigd zijn dat dit de toekomst is.

Eens dat de motor verzegeld is hoeft deze praktisch geen onderhoud meer te hebben. Buiten olie verversen en de tandwieltjes na te kijken staat deze garant voor uren rijplezier.  Elke motor is voorzien van een ID kaart die voorzien is van motor en zegelnummer. 

Alle motoren worden door de invoerder HONDA BENELUX klaar gemaakt en gelijk gezet.  De controle van de motor wordt gedaan door de invoerder en een aangesteld servicepunt.

NIEUW  in de GP4 is dat het mogelijk is om een GP4 Honda Cadet 160 motor te huren voor het raceweekend.  De huurprijs hiervan is 100 euro. (Voorwaarden te bekomen bij het servicepunt) .  Dit geeft u een mooie mogelijkheid om tegen geringe kosten  de kennis te maken met deze Kids Klasse.

Hebt u interesse of wilt u verdere informatie aarzel dan niet om ons te contacteren via inschrijvingen@gp4kartseries.com of via telefoon 0032 479 80 31 59 Ben De Feyter.

Uw favoriet servicepunt kan u ook deze service verlenen. Neem daarom contact met hem op. Wij zullen uw servicepunt op de hoogte brengen.

Met sportieve groeten

De Feyter Ben
Casper Reinders
www.gp4kartseries.com
GP4 kartseries


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2019. Powered by Qbixx | Webservices