#1 20-03-2010 19:44:22

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 1,826

Inschrijving GP390 race 1 Kartbaan Oldenzaal 3 april 2010

gp390.jpg

Geachte Honda 390 rijders,

We hebben achter de schermen de laatste tijd hard gewerkt om een goede serie Honda 390 neer te zetten. Er zat veel werk in, maar het is gelukt.
Zo zijn er drie sterke partners als steunpunten bereid gevonden de GP390 races te begeleiden, is er een eenduidig basic reglement gekomen waardoor de klasse gelijkwaardig wordt en is er een mooie kalender met uitdagende banen tot stand gekomen. Ook is er aan het gewicht gedacht via twee klassementen, zodat ook de zwaardere rijders een nieuwe uitdaging kunnen vinden.

HDe GP390 serie lijkt ons een mooie mogelijkheid voor het op hoog niveau racen in uw mooie klasse, want dat is het in potentie.
We hebben er veel zin in om de klasse samen met u als rijders en de drie steunpunten uit te bouwen naar een topklasse in 4-takt racing.
Daarvoor hebben we echter wel uw steun als rijders nodig.

Over twee weken is het al zo ver en kunnen we op zaterdag 3 april 2010 van start gaan op de mooie baan van Kartbaan Oldenzaal.
Met de eigenaar van de baan, Peter Bult, is afgesproken dat we uiterlijk volgende week zondag laten weten hoeveel rijders zich hebben aangemeld. Via deze weg wil ik u dan ook verzoeken om uw aanmelding als deelnemer aan de race uiterlijk zondag 28 maart te doen via info@cpoint-racewear.com.
We kunnen alleen van start gaan met een redelijk gevuld deelnemersveld. We hopen dat u ons initiatief nog steeds steunt en u opgeeft en samen met ons een mooi kampioenschap wilt realiseren. Want daar willen we voor gaan.


Met vriendelijke groet,

Casper Reinders
Ben de Feijter


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2019. Powered by Qbixx | Webservices