#1 13-05-2011 11:32:01

RMK marco
Gebruikers
Van: Capelle a/d IJssel
Geregistreerd: 06-05-2008
Posts: 194
Website

Altijd al een 24 uurs race willen rijden?

Een deel van jullie zal er vast wel over gehoord hebben of al een keer mee hebben gedaan, maar elk jaar wordt er in het Belgische Olen een 24 uurs race georganiseerd. Het is altijd een super leuk evenement met veel Nederlandse teams (ook dit jaar weer wat IKK rijders her en der verzameld ), met een gezellige sfeer en alles eromheen.

RMK zoekt nog 1 of 2 rijders om met ons te rijden... Afgelopen 3 jaar zijn we 5e geworden, en dat willen we natuurlijk minimaal evenaren  Om de 3 uur zijn er kartwissels, waarbij wij waarschijnlijk binnen die tijd nog 1x van rijder wisselen (is niet verplicht), zodat we meestal stints van 1,5 uur rijden.

Om de 6 uur wordt de baan natgespoten om de grip weer wat weg te spoelen, en dat is altijd een grappig gezicht hoe teams daarmee om gaan (of niet  ) Wij hebben daarvoor Roel als zwaarste rijder die op die momenten zijn stints rijdt.

Voor de start is er nog een warm-up sessie, waar iedereen alvast met zijn 1e kart kan rijden...

De race valt altijd in de zomervakantie, dus er zullen vast een aantal mensen op vakantie zijn dat weekend, maar als je mee wil doen, laat ons maar ff weten!

24 uur van Olen
Goodwill Karting, Belgie

zaterdag 13 & zondag 13 augustus 2011
start om 16:00


3 video's van voorgaande jaren:

http://www.youtube.com/watch?v=yUkADwVaFIM
http://www.youtube.com/watch?v=-mU-9ppym6I
http://www.youtube.com/watch?v=nJ71Ibx8haM


RMK Racing
www.rmkracing.nl
email: info@rmkracing.nl

Offline

Forum footer

© Copyright 2021. Powered by Qbixx | Webservices