#1 10-07-2014 13:33:45

Auto Onderdelen
Gebruikers
Geregistreerd: 25-04-2014
Posts: 3

Swag reinigingsvloeistofpomp

Tijdens het rijden in de auto kunnen er veel dingen gebeuren op de weg. Het kan vriezen, er kan modder op de straat liggen of er kan gereden worden op vieze wegen waardoor de auto vies wordt. Nu is dat op zich geen enkel probleem, een vieze auto staat wellicht niet zo mooi, maar het brengt de veiligheid van de bestuurder en de mensen om hem heen niet in gevaar.

Wanneer het vuil echter op de voorruit zit, dan wordt het verhaal ineens heel anders. Een slecht zicht op de weg is per definitie gevaarlijk. Zorg daarom altijd voor goede ruitenwissers. Heeft u goede ruitenwissers maar is de reinigingsvloeistofpomp overleden, dan is het gevaar wellicht nog groter zelfs. Door de ruitenwissers te gebruiken zonder reinigingsvloeistof zal de troep namelijk alleen maar over de ruit worden verdeeld, in plaats van dat dit verwijderd wordt.

Reinigingsvloeistofpompen gaan doorgaans niet snel kapot, omdat deze over het algemeen niet zeer intensief gebruikt worden. Toch bestaat de kans dat deze door ouderdom op een gegeven moment niet meer zullen functioneren en er geen reinigingsvloeistof meer verdeeld zal worden door dit onderdeel. Wanneer dit zover is, is het tijd voor vervanging. De Swag reinigingsvloeistofpomp is een prima alternatief en is over het algemeen gemakkelijk in te bouwen onder de motorkap.

Een kwestie van de oude pomp verwijderen en de nieuwe installeren zodat er weer veilig gereden kan worden. Deze pompen zijn van een goede kwaliteit en kosten zeker niet teveel. De levensduur is prima, in veel gevallen is een eenmalige vervanging genoeg om nooit meer de pomp te hoeven vervangen. Hoewel het wellicht gaat om een klein bedrag, is het toch wat waard om de veiligheid goed op orde te hebben en niet te vaak onder de motorkap te moeten zijn.

Laatst bewerkt door Auto Onderdelen (10-07-2014 13:35:24)

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices