#1 24-12-2015 17:45:57

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 1,839

Prijsuitreiking GK4 BEKC IKK NCC 2015 Hezemans Eindhoven

Wat is er nu mooier dan op het eind van een in alle opzichten geslaagd seizoen samen met de deelnemers en prijswinnaars terug te blikken via de Prijsuitreiking.
Dat moeten ongeveer 200 deelnemers, familie, vrienden, teams, en begeleiders gedacht hebben. Want zo enorm druk was het toch bij de Prijsuitreiking Seizoen 2015 GK4 BEKC IKK en NCC bij Hezemans Indoor Karting in Eindhoven. Vanaf het begin tot het eind was het keidruk en beregezellig.

Het is een eer, een genoegen om 38 bekersets of zo uit te mogen delen aan al die glunderende prijswinnaars die dat heerlijke moment van glorie meemaakten, dat ene moment dat maar voor weinigen weggelegd is. Voor enkelen een herhaling, voor sommigen "once in a lifetime". Heerlijke momenten waarin wij ons gelukkig prijzen u als deelnemers en meer nog als goede kennissen en gelijkgestemden te mogen begroeten.

Alle prijswinnaars nogmaals van harte gefeliciteerd, geniet van de prijzen, jullie hebben het verdiend.

Naast de prijsuitreiking was het natuurlijk ook de dag van de Race of Champions (RoC), waarin de nationale karttop met 24 deelnemers aan de start stond.
Het moet gezegd, de karts waren perfect, Hezemans had het knap voor elkaar.
Via twee heats gingen er 16 deelnemers naar de finale. Rico Haarbosch (IKK) en verrassend Noelle Smulders (NCC) wonnen hun respectieveljke heats en stonden samen met Glenn van den Berg (BEKC) en Lorenzo Stolk (BEKC) op de eerste twee startrijen.
Na het startschot waren het deze rijders die er een prachtig schouwspel van maakten. Ik durf te stellen de mooiste RoC Finale tot nu toe. Rico en Glenn sloegen een gaatje, Noelle kreeg het lastig. De ervaren rijders Lorenzo Stolk (BEKC), Jesse Smeets (GK4) en Jeroen van As (GK4) moest ze laten gaan, maar die zesde plaats kwam haar tegemoet. Dat werd nog een vijfde toen Jeroen ongelukkig uitviel. Rico Haarbosch etaleerde zijn kwaliteiten en kwam niet meer in gevaar. Daarmee die begeerde Ereprijs binnenhalend. Kampioen der Kampioenen 2015. Met op de tweede, derde en vierde plaats Glenn van den Berg, Lorenzo Stolk en Jesse Smeets.

Een bijzondere vermelding nog voor twee bijzondere rijders die in de IKK en NCC KIDs tot Rijder van het Jaar werden gekozen; Jan-Kees Luteijn en Demy Visser. Twee uitzonderlijke sportmensen.

Voordat je het dan door hebt is zo'n heerlijke dag al weer voorbij.
Mensen van Hezemans super bedankt voor de goede zorgen.

We wensen namens al onze medewerkers iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig 2016. Op naar een geweldig raceseizoen!!

Zie voor het album: https://www.facebook.com/casper.reinder … ploaded=39


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2019. Powered by Qbixx | Webservices