#1 30-09-2016 16:37:41

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 1,839

NKH Wijziging opzet competitie 2017 en Voorinschrijving Seizoen 2017

logonkh.jpg

Een topseizoen Nederlands Kampioenschap Huurkarts NKH gaat richting laatste wedstrijden 2016. Er komen veel aanmeldingen binnen voor volgend seizoen, zowel uit de huidige groep rijders als van nieuwe rijders die een instap in de NKH willen gaan maken.

We draaien nu in een opzet NKH First en NKH Second Division.
Om de competitie nog aantrekkelijker te maken gaan we een nieuwe opzet introduceren, gebaseerd op CIK reglementen. Hierdoor komt er meer ruimte voor een grotere groep deelnemers.
We gaan een opzet uitwerken waarin de twee vaste poule First en Second komen te vervallen.
In de plaats daarvan komt er één Klassement NKH en één Klassement NKH KIDs. (Voor de KIDs verandert er momenteel nog niets).
De opzet gaat erin voorzien dat je iedere heat en iedere finale vol aan de bak moet om de punten in de grote groep rijders te pakken.

Er blijven twee extra klassementen in het kampioenschap gehandhaafd: Middengewicht en Zwaargewicht, zoals dat nu ook het geval is.

De kalender bestaat uit elf wedstrijden op de betere Indoor- en Outdoorbanen. Zodra de kalender bekend is zullen we die publiceren. We gaan een nog boeiender seizoen NKH tegemoet.

De eerste aanmeldingen kwamen al enige weken geleden binnen. Het animo onder nieuwe rijders is groot. Een mooie instroom in het kampioenschap is het gevolg. Dat is een goede zaak voor de kartsport.

De Voor-inschrijving voor seizoen 2017 is opengesteld
Deelnemers die Voor-inschrijven voor het hele seizoen gaan voor bij inschrijving, waarbij de rijders die in seizoen 2016 hebben deelgenomen voorrang krijgen.
De voorrangsregeling geldt tot vrijdag 14 oktober 2016

Maximaal kunnen 48 rijders een Voor-inschrijvingsplaats voor alle wedstrijden krijgen. Dit aantal is gebaseerd op de baan met het minst aantal beschikbare karts, 16 stuks.

Overige beschikbare plaatsen op banen met meer dan 16 karts worden vervolgens toegewezen, waarbij degenen die zich voor meerdere races inschrijven voorrang krijgen.

Wil je verzekerd zijn van deelname aan alle wedstrijden is het raadzaam om je voor in te schrijven voor alle races.
Wij verplichten ons om de eerste 48 Voor-ingeschreven rijders te plaatsen, deze rijders verplichten zich om alle races mee te rijden. Bij het afzeggen tot maximaal twee races is dat kostenvrij, voor iedere volgende afzegging betaalt de voor-ingeschreven rijder € 20,00 per afgezegde race aan de organisatie.

De inschrijfbedragen en kosten licentie worden nog bekend gemaakt. Houd a.u.b. rekening met een enkele wijziging.

(Voor)Inschrijving kan via email naar info@cpoint-racewear.com, dan wel via de link www.kartraces.nl/ikk/reserveren

Heb je vragen, stel ze gerust.

Met vriendelijke groet,
Casper Reinders.


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2019. Powered by Qbixx | Webservices