#1 01-04-2019 18:22:58

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,008

GK4 en IAME SERIES NETHERLANDS/NK IAME - Social media en informatie

gk4-iame-knaf.png

LOVE RACING, LIVE KARTING, ENJOY QUALITY, JOIN US


Goede avond allemaal,

Als GK4 en IAME SERIES NETHERLANDS/NK IAME gaan we u gedurende de raceweekeinden extra van live informatie voorzien via Facebook, Instagram en ons YouTube kanaal GK4 Kart Series.

U krijgt gedurende de raceweekeinden nieuwsflitsen gepresenteerd, zoals interviews, raceinformatie, presentaties, actieopnames en wetenswaardigheden, zodat de thuisblijvers geïnformeerd worden over het reilen en zeilen ter plaatse.
Daarnaast worden u na de weekenden videoverslagen en vóór de volgende weekeinden trailers aangeboden.

Bent u aanwezig bij de races? Kijkt u er dan aub niet raar van op dat u een bezoekje krijgt van onze nieuwe jonge, enthousiaste medewerker, Rimme Boltjes.

Mogen we Rimme even aan u voorstellen?

Rimme is 16 jaar oud, gek op racen, en is elke dag met racen bezig. De huidige klasse waarin Rimme  uitkomt, de Formula Honda 9PK smaakt voor hem duidelijk naar meer.

Rimme studeert op het MBO van Hilversum en volgt daar de Media opleiding, broadcast operations. In deze studie wil Rimme meer leren over video montage en camera werk, maar is grotendeels gefocust op montage. Rimme is erg gemotiveerd en enthousiast en gaat komend weekeinde bij de GK4 in Mariembourg op pad. Heeft u iets interessants te melden? Schroom niet. Spreek Rimme aan.

rimme.png


Like-us-on-facebook-GK4.png


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2020. Powered by Qbixx | Webservices