#1 05-08-2019 12:09:24

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 1,978

IAME INTERNATIONAL FINAL 2019 - VOUCHERS IAME SERIES NETHERLANDS

IAMESERIESNETHERLANDS-nkiame-knaf.jpg

Is het jouw droom om te excelleren op de IAME INTERNATIONAL FINAL 2019 op het prachtige circuit van Le Mans International Karting in Frankrijk?

Via de IAME SERIES NETHERLANDS – NK IAME is deze poort naar DE kartfinale 2019 nog geopend voor veel rijders. De vierde en laatste seizoenswedstrijd, die wordt gehouden in het weekeinde van 7 en 8 september op Circuit Pottendijk in Emmen, zal de beslissing brengen voor de verschillende klassen. Deze wedstrijd zal over twee volledige wedstrijddagen worden verreden, met in totaal dus vier resultaten voor het Eindklassement. Gelet op de tussenstanden kan er nog van alles gebeuren, de spanning loopt langzaam op. Ben jij een van de 15 rijders die in Emmen een voucher krijgt uitgereikt? Wij zijn benieuwd.

Inschrijven voor het event kan via de volgende link: https://www.nkiame.nl/inschrijven/

Wacht niet te lang, o.a. in de klasse X30 Junior gaan we weer naar de 36 inschrijvingen.

Nog even de geldende bijzonderheden per klasse op een rij:
Algemeen: de tickets kunnen alleen worden behaald door nationale rijders in de nationale IAME competities. Voor Nederlandse rijders is dit ons kampioenschap IAME SERIES NETHERLANDS/NK 2-Takt IAME. Voor buitenlandse rijders wordt maximaal 1 ticket per klasse gereserveerd. Daarnaast zijn een aantal gegarandeerde plaatsen te winnen.

Mini-Parilla: drie WK Tickets, waarvan één voor een buitenlandse rijder, mits deze in de top-5 eindigt; met daarnaast twee gegarandeerde WK plaatsen.
X30 Junior: drie WK Tickets, waarvan één voor een buitenlandse rijder, mits deze in de top-5 eindigt.
X30 Senior: drie WK Tickets, waarvan één voor een buitenlandse rijder, mits deze in de top-5 eindigt.
X30 Master: één gegarandeerde WK plaats.
X30 Super Shifter: drie WK Tickets, waarvan één voor een buitenlandse rijder, mits deze in de top-5 eindigt.

World-Finals-Voucher-2019.jpg

Verder hebben samen met de KNAF en IAME importeur PDB Vlaardingen de volgende prachtige te winnen prijzen voor de IAME SERIES NETHERLANDS-NK 2-Takt IAME

1. In samenwerking met de KNAF en V-Max Racing Management, de organisator van de Ford Fiesta Sprint Cup 2019, wordt als HOOFDPRIJS een testdag met de Ford Fiesta Cup racer aangeboden aan de kampioenen vanaf 14 jaar. Gereden wordt met een geheel voor circuitgebruik aangepaste Ford Fiesta ST-Line met een gewicht van ca 1000 kilo en ca. 150 PK! E.e.a. overeenkomstig de KNAF voorwaarden.

Knipsel.jpg

2. Verloting IAME motoren
Door IAME en importeur PDB Vlaardingen worden IAME motoren als hoofdprijzen verloot bij de prijsuitreiking 2019.

Iame-Karting-X30-125-cc-008-9.png


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2020. Powered by Qbixx | Webservices