#1 04-09-2023 14:12:21

Casper
Gebruikers
Geregistreerd: 02-05-2008
Posts: 2,176

GK4 KLASSE FORMULA HONDA 9PK

gk4-FH-9pk.jpg

GK4 KLASSE FORMULA HONDA 9PK
De 4-takt klasse Formula Honda 9PK is de GK4 instapklasse, met de klassementen Junior, Senior en Lady.
Er wordt gebruik gemaakt van de betrouwbare Honda 200cc 4-takt motoren die garant staan voor gelijkwaardigheid. De motoren worden centraal verzegeld, waardoor “vrije tuning” wordt tegengegaan en de running costs laag blijven. Er mag buiten de servicepunten niet aan de motoren worden gewerkt. Een vereiste voor close-racing.
De motoren blijven een mooie restwaarde behouden, waardoor je niet zomaar in je maag zit met een incourante motor. Niet voor niets nemen er momenteel al 50 rijders deel aan de klasse!

WAAROM GK4 FORMULA HONDA 9PK
We hanteren lage inschrijfbedragen passend bij een instapklasse. De wedstrijden zijn in de basis ééndaagse evenementen. Op de racedag aankomen, inschrijven en racen, wat een extra kostenbesparing met zich meebrengt.

De klasse Formula Honda 9PK is niet alleen een perfect vervolg op de mini klassen, zoals Honda Cadet, IAME Mini en IAME Mini Rookie, maar is ook voor rijders vanuit de Huurkarting de ideale vervolgstap. Huurkarters - zo leert de ervaring - passen zich meteen probleemloos aan de kart en motorgedrag aan.

Een voordeel van de klasse is dat de organisatie geen verplicht chassis voorschrijft. Het merk chassis is vrij, waardoor je gewoon kunt deelnemen met je eigen favoriete chassis voorzien van een GK4 Honda 9PK motor. De aanvangskosten blijven ook hierdoor sterk beperkt.

Een bijkomend voordeel is dat je in de GK4 meteen met andere sterke klassen en motoren in aanraking komt, zoals de IAME X30 Junior en X30 Senior en de Schakel klasse, waardoor je je toekomst in racing eenvoudig kunt uitstippelen.

WEDSTRIJDEN EN BANEN
De Formula Honda 9PK rijdt in 2023 maar liefst negen wedstrijden op de zondagen van de raceweekeinden, waarvan zes in de GK4-weekeinden en drie in de weekeinden IAME SERIES NETHERLANDS.
Hierdoor rijd je op de mooiste internationale en nationale kartbanen, Mariembourg (B), Genk (B), Kerpen (D) en Venray (NL). De kalender is uniek en kent zijn gelijke niet in 4-takt racing.

CONTACT
Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op via email naar info@gk4kartseries.com.

Team GK4

Poster-Honda-9-PK-2023.jpg


C.point Racewear, Made to Win

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices